Skip links
Logo LiefsThuis zorg en ondersteuning Volledig pakket thuis, onderdeel van Vitaal Zorggroep Rijswijk
Logo Talenty woonbegeleiding en dagbesteding, onderdeel van Vitaal Zorggroep Rijswijk
Logo babycare kraamzorg , onderdeel van Vitaal Zorggroep Rijswijk
Logo kinderopvang het keizertje den haag, onderdeel van Vitaal Zorggroep Rijswijk

Missie, visie en kernwaarden

Zorg die je jezelf ook zou toewensen.

Liefdevolle en authentieke zorg heeft ons ver gebracht, Omdat we sinds 2010 trouw zijn gebleven aan onze unieke blik op zorg. Ons verhaal is dan ook een bijzonder verhaal. Dat verhaal is verweven in onze missie, onze visie en onze kernwaarden.

Onze missie

Waar staan we voor?

Een liefdevolle benadering. Daar staan we voor, van jong tot oud, op elk moment in jouw leven. We zetten ons iedere dag vol lef in om de zorg te geven die we zelf ook zouden willen krijgen. Of je nu een cliënt, relatie of collega bent, jij bent uniek en jouw vragen staan centraal.

Onze visie

Waar gaan we voor?

We zijn altijd in beweging voor jou. We pakken uitdagingen op en we leren door wat we doen. We doen het samen en met plezier in ons werk. Want wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Wij zijn LIEF met Lef!

Onze kernwaarden

Waar geloven we in?

LIEF is het acroniem van onze kernwaarden Leefkracht, Innovatie, Expertise en Familiair:

Lief met Lef kernwaarden Vitaal Zorggroep

Bestuur en directie over onze kernwaarden

Ons bestuur en onze directie hebben een duidelijke visie op onze kernwaarden in de praktijk.

Bestuurder
Emete Solmaz over Leefkracht

Emete Solmaz over Leefkracht

Het is heel belangrijk om niet alleen vanuit een ziekte, hulpvraag of probleem naar de ander te kijken. De héle mens zien en begrijpen: daar gaat het om. De lichamelijke en geestelijke gezondheid is maar één kant. Even belangrijk is de sociale en spirituele kant: doet iemand nog mee aan de maatschappij, waar wordt hij of zij gelukkig van. Zo krijg je inzicht in de leefwereld van de ander en kun je de ander écht liefdevol bejegenen. Het is deze benadering waarmee je de ander helpt om zo veel mogelijk uit het leven te halen.

Bestuurder
Ilhan Cakir over Innovatie

Ilhan Cakir over Innovatie

We denken altijd na over hoe onze zorg beter en efficiënter kan. Dat houdt ons scherp en helpt ons om met hetzelfde budget meer zorg en betere zorg leveren. Bij de cliënt én op de werkplek. Wij waren bijvoorbeeld één van de eerste organisaties die de persoonlijke gezondheidsomgeving PGO zijn gaan gebruiken. Met deze app hebben artsen en zorgverleners snel alle belangrijke informatie van een cliënt bij de hand. Dat bespaart flink wat tijd binnen de organisatie en zorgt voor betere dienstverlening bij onze cliënten!

Directeur
Thessa Schmidt over Familiair

Thessa Schmidt over Familiair

Familiair betekent voor mij meer dan alleen op basis van vertrouwen met elkaar omgaan. Ik vind het belangrijk om alle cliënten en alle collega’s als uniek te zien, echt samen te werken en me ook te verplaatsen in de ander. Het is verder kijken dan de buitenkant, het is je verdiepen in de ander. Ik vind het ook belangrijk om dat elke dag opnieuw te doen. En ik probeer anderen te motiveren om hetzelfde te doen. Zo geven wij samen die goede en liefdevolle zorg die je je naasten en jezelf ook zou wensen.

Directeur
Renée Martens - Sonnemans over Expertise

Renée Martens - Sonnemans over Expertise

We voldoen aan alle eisen om zorg en ondersteuning te geven. Maar dat is voor mij niet hetzelfde als Expertise. Want goed is nooit goed genoeg. Jezelf en elkaar uitdagen om te groeien en ontwikkelen. Dat vind ik belangrijk. Expertise is voor mij het verder kijken dan alleen naar het nu. Het gaat om het investeren in elkaar en van elkaar leren. Tussen collega's én in het contact met de cliënt. Samen tot goede zorg komen. Dat probeer ik zo veel mogelijk te stimuleren want dat levert waardevolle kennis en vaardigheden op.

This website uses cookies to improve your web experience.