Skip links
Logo LiefsThuis zorg en ondersteuning Volledig pakket thuis, onderdeel van Vitaal Zorggroep Rijswijk
Logo Talenty woonbegeleiding en dagbesteding, onderdeel van Vitaal Zorggroep Rijswijk
Logo babycare kraamzorg , onderdeel van Vitaal Zorggroep Rijswijk
Logo kinderopvang het keizertje den haag, onderdeel van Vitaal Zorggroep Rijswijk

Over ons

De basis voor Vitaal Zorggroep is gelegd in 2010, met het bieden van onvoorwaardelijke en liefdevolle ondersteuning aan één kwetsbaar persoon. Inmiddels zijn we een professionele en stabiel groeiende organisatie. We bieden met onze zorgorganisaties een breed spectrum van kraamzorg tot ouderenzorg aan. We zijn ondernemend, eigenwijs en we bieden kwaliteit. Elke dag opnieuw.

We zijn ook een sociale en betrokken werkgever en stellen het welzijn van onze medewerkers centraal. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn, wij omarmen diversiteit en we zijn echte doeners.  Onze medewerkers zijn dan ook enthousiast over ons, het zijn onze ambassadeurs.

Emete Solmaz bestuur Vitaal Zorggroep Rijswijk

Emete Solmaz
Bestuurder Vitaal Zorggroep

Door haar opleiding Geneeskunde en vervolgopleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde kent zij de zorg van binnenuit. Emete is grondlegger van de huidige missie en visie van Vitaal Zorggroep en maakt zich sterk voor het uitdragen van de kernwaarden binnen de gehele organisatie.

Ilhan Vitaal Zorggroep

Ilhan Cakir
Bestuurder Vitaal Zorggroep

Als ondernemer heeft Ilhan verschillende organisaties binnen en buiten de zorgsector opgestart en begeleid. Binnen Vitaal Zorggroep ligt zijn focus op het effectief functioneren van de organisatie en op het slim en verantwoord toepassen van innovatie. Daarmee wordt de zorg voor cliënten constant verder verbeterd.

Renee directeur van talenty liefsthuis directie Vitaal Zorggroep

Renée Martens -Sonnemans
Directeur Zorg bij LiefsThuis en Talenty

Na het voltooien van haar opleiding Bachelor of Social Work heeft Renée meerdere jaren ervaring opgedaan met de ondersteuning van kwetsbare doelgroepen. Daarna heeft zij de overstap gemaakt naar management en directie. Renée kijkt pragmatisch en oplossingsgericht naar de vraagstukken waar een moderne zorgorganisatie mee te maken krijgt.

Thessa directeur van Babycare kraamzorg onderdeel van Vitaal Zorggroep

Thessa Schmidt
Directeur Zorg bij BabyCare Kraamzorg en Kinderopvang Het Keizertje

Met ruim 20 jaar ervaring in operationele- en managementposities heeft Thessa een duidelijke visie op wat werkt binnen de geboortezorg en kinderopvang en waar kansen liggen om processen te verbeteren. Zij volgt ontwikkelingen binnen de sector nauwgezet en past verbeteringen toe wanneer zij een meerwaarde hebben voor cliënten en medewerkers.

Lief met Lef kernwaarden Vitaal Zorggroep Rijswijk
This website uses cookies to improve your web experience.